Varemerker:

Varemerker:

Reklamasjon

Er pakkene som sendes fra oss forsikret?

Alle pakker som sendes fra oss er forsikret. Hvis pakken og / eller innholdet er skadet når du får det, må du omgående informere bring og oss om dette. Når du returnerer varer til oss er du selv ansvarlig for transportrisikoen. Hvis produktet skulle bli skadet kan du kontakte vår kundeservice, så vil vi hjelpe deg. Vennligst send et bilde av varen og emballasjen sammen med ordrenummeret ditt, så sender vi deg en ny vare eller krediterer deg for denne. Vi står for fraktkostnad og eventuell returfrakt om varene blir skadet på vei til deg.

Hvordan reklamerer jeg en vare?

Skulle du ikke være fornøyd med produktet, eller om det er ødelagt, ønsker vi at du sender oss ditt ordrenummer og et bilde av varen og emballasjen, og sender dette til oss per mail. Så snart vi mottar dette, kommer vi tilbake til deg med informasjon om din reklamasjon. Vi står for fraktkostnaden og eventuell returfrakt på godkjente reklamasjoner.

Royal Design Group AB reserverer seg for eventuelle trykkfeil når det gjelder for eksempel pris, størrelse og antall produkter på lager. Vi kan heller ikke garantere at bildene gjengir produktenes utseende/farge med 100% nøyaktighet. Alle prisene på hjemmesiden er inkludert moms.

Fant du svar på spørsmålet ditt?

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »