Varemerker:

Varemerker:

Retur

Kan jeg returnere en vare?

Om du ikke er fornøyd med en vare kan du sende den tilbake til oss og få pengene tilbake. For att håndteringen skal gå enklere, ber vi deg ta kontakt med oss før du sender noe tilbake.
Når du benytter deg av angreretten, betaler du som kunde returfrakten. Returfrakten koster 129 kr. Øvrige kostnader, som kostnaden for selve varen og frakt fra oss til deg, vil bli tilbakebetalt.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Ved alle returer og reklamasjoner skal man ta kontakt med vår kundeservice. Sender man tilbake varer uten å ha vært i kontakt med oss kan vi ikke gi noen garantier om refusjon.

Hva skjer om jeg ikke henter ut/mottar min levering?

Din pakke ligger på utleveringsstedet i 14 dager etter ankomst. Om du ikke henter ut din bestilling vil pakken automatisk bli returnert til vårt lager, og vi belaster deg som kunde 200 kr for uavhentet pakke. Hvis du angrer bestillingen etter at bestillingen er sendt må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers vil den bli registrert som ikke mottatt, og du vil bli belastet 200 kr.

Når vil jeg få tilbakebetaling for min retur?

Vi har vårt lager i Sverige, og alle varene må gjennom tollen på vei tilbake til oss. Returbehandlingen kan totalt ta ca 20 virkedager. En bekreftelse vil da bli sendt via e-post, og krediteringen vil komme til det samme kortet du brukte da du la inn din bestilling. Hvis du har valgt å betale med faktura vil Klarna kontakte deg på e-postadressen din for ytterligere informasjon om tilbakebetalingen.

Fant du svar på spørsmålet ditt?

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en av Finlands mest kjente glasskunstnere. Han har et utfordrende design som byr på en fantasifull og spennende opplevelse.

Les mer »
Gavekort

Den perfekte gaven

Ikke sikker på hva du skal gi som gave? Et gavekort fra Royal Design er alltid verdsatt!

Les mer »
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de siste design-nyhetene og fine rabatt-tilbud direkte til din innboks!

Meld deg her »